Tmi Taru Tarvainen | taru.tarunomainen@gmail.com
tarkkasilmäinen taittaja, graafinen suunnittelija & kalligrafi


YLEISTÄ

TALENTUMIN KIRJOJA

MUITA TÖITÄ

M&M-LEHTI

SEKALAISIA

TAIDENAUTINTO

KORTTEJA YMS.

KALLIGRAFIAA

 

KOMMENTTEJA

TARUN CV

YHTEYSTIEDOTOlen tehnyt Tarun kanssa yhteistyötä usean oppikirjan parissa. Taru on taittajana ripeä ja tarkka. Korjauksia ei tarvitse moneen kertaan pyydellä, vaan ne menevät kerralla oikein. Taru on huomaava ja hoksaava, joten monesti olen saanut enemmän kuin olen osannut pyytää: kuvat ovat löytäneet kekseliäästi tiensä tyhjiin kohtiin, ja korjaukset on toteutettu johdonmukaisesti sinnekin, minne olen unohtanut ne merkitä. Taru kysyy reippaasti, jos toimittaja on antanut epäselvät ohjeet. Yhteydenpito sujuu avoimesti ja persoonallisesti kuin ystävän kanssa.

JOHANNA JÄÄSKELÄINEN
Kustannustoimittaja, Otava


On ihan mahtavaa tehdä luotettavan, pätevän, ripeän, joustavan, ammattitaitoisen ja näkemyksellisen kumppanin kanssa töitä.

HANNA VIRUSMÄKI
Kustannustoimittaja, Talentum Ammattikirjat


Oli ilo saada tehdä töitä Tarun kanssa! Hän on äärimmäisen tarkka ja tehokas olematta kuitenkaan mikään tiukkapipo. Tarun sydämellisyys teki harmaimmastakin syyspäivästä valoisan!

AINO RUUTU
Toimituspäällikkö, Otava


Taru on siinä mielessä poikkeuksellinen taittaja, että hän on tehnyt kaikki korjaukset siten kuin on pyydetty, eikä generoinut samalla uusia korjattavia kohtia. Se on harvinaista ja arvostan tuollaista tarkkuutta todella paljon.

PAULA PALORANTA
OTL, VT


Minulla oli etuoikeus työskennellä Tarun kanssa Markkinointi&Mainonnassa lähes vuosikymmenen ajan. Viikkolehteä tehtäessä on erittäin tärkeää, että aikataulujen ja laadun hallinta ovat kunnossa. Taru oli toimituksemme viimeinen lukko, joka korjasi lopuksi muiden silmien ohi lipsahtaneet virheet ja huolimattomuudet. Taru ei tehnyt virheistä suurta numeroa, mutta säästi meidät tarkkuudellaan kiusallisilta jälkipyykeiltä.

Onko Taru siis pienisieluinen pilkunviilaaja? Ei, pois se hänestä. Hän on ahkera, taitava ja luotettava, mutta myös avara ja kekseliäs. Sellaisen ihmisen kanssa on ilo tehdä työtä.

HEIMO HATAKKA
Toimittaja, ET-lehti
Taru Tarvaisen ex-työtoveri ja -esimies


Taru tekee työnsä tarkasti, tunnollisesti, tosissaan. Taru tuuttaa taittoja tiukkaa tahtia. Tökeröjä tunarointeja Taru tuskin tunteekaan. Todella työteliäs, tinkimätön, täydellinen taittaja!

SIMO SAHLA
AD, Tekniikka&Talous


Olet Taru tarkka, luotettava, luova ja joustava supertaittaja. Työskentely kanssasi oli opettavaista. Kiitokset vuosien yhteistyöstä Markkinointi&Mainonta-lehden taittotiimissä!

VEERA AALTO
Graafinen suunnittelija, Indicio Oy


ETUSIVULLE