Tmi Taru Tarvainen | taru.tarunomainen@gmail.com
tarkkasilmäinen taittaja, graafinen suunnittelija & kalligrafi


YLEISTÄ

TALENTUMIN KIRJOJA

MUITA TÖITÄ

M&M-LEHTI

SEKALAISIA

TAIDENAUTINTO

KORTTEJA YMS.

KALLIGRAFIAA

 

KOMMENTTEJA

TARUN CV

YHTEYSTIEDOT


Tarun tekemiä joulukortteja

Olen lähettänyt yli 15 vuoden ajan itse tekemäni joulukortit. Aloitan usein kortin suunnittelun kyseisen vuoden joulupostimerkin hankkimisella, koska teen korttini mieluiten ilman kirjekuorta lähetettäväksi kokonaisuudeksi postimerkin ja Helsingin pääpostista saatavan joululeiman kanssa.


Joulukorttini 2014

Yksi saajista kehui tätä joulukorttiani "hienoimmaksi joulukortiksi ikinä".

koirakortteja

Olen tehnyt myös koirakortteja erilaisilla värivaihtoehdoilla ottamistani koirakuvista.

Akryyliväreillä tehtyjä kortteja ja kuorsausta

Vasemmanpuoleiset kortit ovat akryyliväreillä tehtyjä, joista jokainen on aina vähän erilainen. Ranskan kuorsata-verbin taivutuksen opettava kortti on loistavalta ex-ranskanopettajaltani, Anneli Taimiolta lainattu idea. Minä kuorsaan, sinä kuorsaat jne. Ja he eivät voi nukkua.

Piirakanpaisto-ohje

Tämä on suunnittelemani ohje karjalanpiirakoiden tekemiseen pastakoneen avulla. Monet piirakoitani maistaneet ovat suositelleet minulle alan vaihtoa ja ryhtymistä kokopäiväiseksi piirakanpaistajaksi.

Kontiolahtiseuran lehden kansi ja Kestissä-teksti

Tein Kontiolahti-seuralle kansilehden vuoden 2004 joulujulkaisuun. Kestissä-teksti taas on Jaakko Juteinin ohje "käytöksiin, joista kestissä ja seuroissa on waari otettava". Käytän tekstaustöissäni mielelläni vanhoja tekstejä, ja tähän työhön värjäsin paperin teellä noin 200 vuoden takaiseen tekstiin sopivaksi.

vanhoja kalentereita

Kuvasin aikoinaan ahkerasti mustavalkofilmille ja kehitin itse filmit sekä kuvat. Omien kalenterien tekeminenkin jäi, kun kalligrafiaharrastus ja opiskelut alkoivat viedä vapaa-aikani.


ETUSIVULLE